subota, 3. kolovoza 2019.

40 godina Mature, 2009. godine

Bilo je to vrijeme e-mailova, telefona i mobitela, SMS-ova, vrijeme kontakata raje putem internet foruma, te sami početak facebooka. U modi je bio skype, kojim se moglo i telefonirati, ali i vidjeti putem kamere. Još nije bilo whatsappa, vibera, messingera, i drugih društvenih mreža, koje su došli koju godinu kasnije.
Kontakte smo ostvarilavli pretežno putem e-mailova, putem kojih smo razmjenjivali fotografije. Za raju koja se bila van Mostara, slika iz školskog doba bila je vrijedna bogatstva. Prvih 4-5 slika sam na taj način dobio os Ermina Selimhodžića, a onda smo malo po malo, krenuli smo sa pripremama u koje se potpuno  uključio Ekrem Pavlović, koji je sve kontakte obavljao putem telefona, te smo tako došli do impozantnog broja raje.
Dogovor je bio: Obilježiti 40 godina mature u Mostaru. Napravili smo fin dokument poziva i svima onima koji su imali mail adresu, dostavili ga na taj način, a ostalima, odštampali pa u kovertu i poslali poštom.
Sačivali smo ovaj dokument, a ovih dana listajući po debeloj arhivi, ciljano sam došao do foptografija napravljenih na tom susretu. Nažalost, zbog spriiječenosti, nisam uspio doći na taj susret.

Evo i premijerno fotografija sa obilježavanje 40 godina Mature. Među prisutnima se vide Azer Sirko i Jusa Jelin, koji su nas nažalost napustili u međuvremenu.














Nema komentara:

Objavi komentar

Kafa u Bristolu – 12. august 2024.

  Da zabilježimo podatke, barem, kako je to najavljeno iz meteoroliške službe, jutro je još bilo u znaku dvocifrenih temperatura, koje počin...